Betalingen

Betalen bij Altijdhorloge.nl

Alle betalingen bij Altijdhorloge.nl zijn veilig. Wij kunnen uw bank en creditcardgegevens niet inzien. Wij maken gebruik van de betalingsdiensten van Mollie B.V. Uiteraard gaat dit gepaard met een SSL certificaat. Dit betekend dat uw betaling altijd veilig wordt verwerkt.

iDeal

Indien u deze betalingsmethode kiest, zal uw bestelling direct worden verwerkt via uw eigen bank. iDeal is de meest gebruikte, veilige betalingsmethode in Nederland.

Bancaire Overboeking

Betaalt u liever d.m.v. een overboeking bij uw bank, dan kunnen wij de bestelling pas verwerken, zodra wij deze betaling zichtbaar hebben op onze bankrekening. Deze methode geeft een langere verwerkingstijd. Indien u ervoor kiest om met een overboeking te betalen, dan wordt het IBAN nummer weergeven zodra u de bestelling bevestigd aan het einde van het bestelproces.

Creditcard

Betalen met creditcard is vrijwel de meest bekende internationale methode. Wij accepteren: Mastercard, Maestro, Visa en Vpay. Mollie is onze paymentservice provider die de betalingen controleert, autoriseert en uitvoert. Mollie controleert uw gegevens direct en geeft bij goedkeuring autorisatie. Geen enkele derde partij kan uw gegevens inzien. Ook wij hebben geen toegang tot uw creditcardgegevens.

Bankcontact/Mister Cash

Met meer dan één miljard betalingen per jaar, is Mister Cash de populairste manier van betalen in België. Om onze Belgische klanten tegemoet te komen, bieden wij ook deze betaalmethode aan.

PayPal

Bij Altijdhorloge.nl kunt u ook met PayPal betalen. PayPal is een laag tussen Altijdhorloge.nl en uw bank. U kunt eenvouding met uw PayPal account afrekenen en de transactie goedkeuren. Net als bij een betaling met uw credit card, heeft u bij PayPal aankoopbescherming. Wilt u hierover meer lezen, klik dan hier.

 

 

$1 Dagen
$2 Uur
$3 Minuten
$4 Seconden
{"en":"New","fr": "Nouveau"}