Over ons

Welkom bij Altijdhorloge.nl

Altijdhorloge.nl is opgericht  in 2015 met als doel: bijzondere horloges aan te bieden voor een scherpe prijs.

Altijdhorloge.nl heeft goede prijsafspraken kunnen maken met importeurs en toeleveranciers. Omdat wij geen grote voorraden aanhouden, zeer korte inkooplijnen hebben en veel horloges verkopen, kunnen wij originele horloges aanbieden voor een scherpe prijs. Ook U profiteert hiervan mee.

Natuurlijk ontbreekt de goede service bij Altijdhorloge.nl niet.

We gebruiken hiervoor de 5 A's:

  • Altijd originele horloges met minimaal 24 maanden garantie
  • Altijd gratis verzending
  • Altijd 31 dagen retourrecht
  • Altijd dagelijks antwoord van onze klantenservice
  • Altijd tevreden klanten

 

Vestigingsadres Altijdhorloge.nl:

Heiveld 25, 5583 GG Waalre Telefoon: 040-8488927
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur

Wij houden op dit adres geen voorraden. Wij verkopen op dit adres ook geen producten. Het is dus niet mogelijk om op ons vestigingsadres producten te komen bezichtigen of af te halen.

E-mail: service@altijdhorloge.nl
KvK: 62828924
BTW nummer:NL001683593B09

 

Onze service

CMS image

Altijdhorloge.nl is pas tevreden, als u dat ook bent!

We zijn in staat gericht service te verlenen zonder deze service uit te besteden aan een matige klantenservice. Door deze maatregel kunnen we snel reageren en krijgt u dus altijd snel antwoord van ons. Ook als het niet past binnen de garantie, zoeken wij voor u een goede oplossing. Wij vinden het belangrijk, dat wij u in de toekomst bij een vervolgaankoop, wederom terug zien bij Altijdhorloge.nl. Dat kunnen we alleen doen als u tevreden bent en blijft.

Indien u een van onze medewerkers wenst te spreken, over bijvoorbeeld de aanschaf van een horloge, kunt u ook een e-mail sturen naar service@altijdhorloge.nl Geef even aan wanneer u teruggebeld wenst te worden en wij bellen u op een tijdstip dat het u uitkomt terug.

Bestellen bij Altijdhorloge.nl

U kunt bij ons bestellen 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze winkel is geheel geautomatiseerd. U ontvangt van ons van iedere bestelling een bevestiging. Tevens hebben we de te verwachtte levertijd aangegeven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wanneer u de producten in huis heeft.

 

Betalen bij Altijdhorloge.nl

Alle betalingen zijn bij Altijdhorloge.nl veilig. Wij kunnen uw bank en creditcardgegevens niet inzien. Wij maken gebruik van de betalingsdiensten van Mollie B,V. Uiteraard gaat dit gepaard met een SSL certificaat. Dit betekent dat uw betaling altijd veilig wordt verwerkt.

U kunt bij Altijdhorloge kiezen uit de volgende betaalmethoden:

  • Bancaire overboeking
  • Ideal
  • Creditcard
  • Mr. Cash
  • PayPal

Indien u kiest voor een bancaire overboeking als betaalmethode, dan dient u rekening te houden dat uw bestelling vertraging op loopt. Deze vertraging kan oplopen tot 2 werkdagen.

Bij alle overige betaalmethodes wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

 

$1 Dagen
$2 Uur
$3 Minuten
$4 Seconden
{"en":"New","fr": "Nouveau"}