Service en Retouren

De service van Altijdhorloge.nl

Retourneren

Natuurlijk is het menselijk, als u het horloge wat u heeft besteld niet mooi vindt.
Wij doen hier niet moeilijk over en storten, nadat wij uw horloge weer in ontvangst hebben genomen, zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug op uw betaalrekening. Het is overigens niet verplicht om een reden op te geven waarom u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht. Uiteraard waarderen we het wel als u dit aan geeft omdat wij deze informatie gebruiken voor het verbeteren van onze webwinkel.

Alle producten in onze webwinkel kunt u binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst retourneren. U kunt hiervoor gebruik maken van het retour-formulier.
U kunt ook een email sturen naar contact@altijdhorloge.nl met in het onderwerp: retour, gevolgd door het bestelnummer. Nadat u het artikel retour heeft aangemeld ontvangt u vanuit ons een akkoord. daarna kunt u het product retourneren naar het adres welke vermeldt staat in de bevestigingsmail.

De kosten voor het retour zenden van het product zijn voor uw rekening.
Het is belangrijk dat u het product, in de originele verpakking, ongebruikt en met alle originele boekjes en certificaten retourneert.

Garantie

Alle horloges in onze webwinkel zijn voorzien van 24 maanden fabrieksgarantie.
Het horlogebandje, het glas en de batterij vallen niet onder de garantie.
Ook beschadigingen door vallen, stoten, enz. vallen niet onder de garantie.
Indien u het pakket en of de horloge beschadigd heeft ontvangen, neem dan altijd zo spoedig mogelijk contact met ons op.
Neem bij een garantievraag altijd even contact met ons op via service@altijdhorloge.nl
Uiteraard doen we ook onze uiterste best om u verder te helpen als u buiten de garantie service nodig heeft.

Klachten

Altijdhorloge.nl doet er alles aan om te voorkomen dat u een klacht heeft. Indien u niet tevreden bent over onze service, laat het ons dan weten per mail via service@altijdhorloge.nl zodat wij u klacht naar tevredenheid kunnen oplossen. Wij nemen binnen een termijn van 2 werkdagen contact met u op en gaan onze uiterste best doen om u tevreden te houden en de klacht op te lossen.

$1 Dagen
$2 Uur
$3 Minuten
$4 Seconden
{"en":"New","fr": "Nouveau"}